MODEL: MARGHERITA

Piec do pizzy
Piec do pizzy
Piec do pizzy
Piec do pizzy
Piec do pizzy
Piec do pizzy
Piec do pizzy
Piec do pizzy
Piec do pizzy
Piec do pizzy
Piec do pizzy
Piec do pizzy
Piec 3d drewno

PIEC OPALANY DREWNEM

Piec1

PIEC OPALANY DREWNEM i GAZEM

Piec2

PIEC OPALANY DREWNEM i GAZEM

Piec3

PIEC OPALANY DREWNEM i GAZEM

Piec4

PIEC OPALANY DREWNEM i GAZEM

Piec6

PIEC OPALANY DREWNEM i GAZEM

Piec7

PIEC OPALANY DREWNEM i GAZEM

Bok1
przod
bok2
Piec 3d gaz

PIEC OPALANY GAZEM LUB DREWNEM

gaz1
gaz2
gaz3
Wykonczenie1

WYKOŃCZENIE OBUDOWY PIECA

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Piec do pizzy
Piec
Piec
Piec
Piec
Piec
Piec
Piec do pizzy
Piec do pizzy ogrodowy
Piec do pizzy ogrodowy
Piec do pizzy domowy
Piec do pizzy domowy
Piec do pizzy domowy
Piec do pizzy domowy
Wykonczenie1
previous arrow
next arrow

            Margherita to średni model pieca do pizzy w naszej ofercie. Rozmiar pieca pozwala na równoczesne wypiekanie 2 sztuk pizzy o średnicy około 30cm.

            Piec występuje w dwóch opcjach; piec opalany drewnem i piec opalany gazem lub drewnem tzw. piec hybrydowy. W przypadku pieca opalanego gazem dostają Państwo osłonę, która zasłania palnik gazowy i umożliwia użycie drewna jako opału.

            Piece do pizzy wykonane są ze szlachetnej stali nierdzewnej, ściany są izolowane wełną ceramiczną, a podłoga płytą wermikulitową. Wewnętrzna kopuła spalania w połączeniu razem z izolacją znakomicie kumuluje temperaturę w szamocie, który długo utrzymuje temperaturę. Piec uzyskuję temperaturę 500 stopni już po około 25 minutach. Pozwala to na wypiek pizzy w 60 sekund.

W piecu możemy wypiekać chleb i różnego rodzaju pieczywo wiec sprawdzi się jako tzw. piec chlebowy . Piec śmiało można stosować  jako zamiennik grilla w którym możemy wypiekać mięsa/warzywa na brytfannach.

PIEC OPALANY Drewnem

PIEC OPALANY GAZEM lub DREWNEM

OVEN LORD Bartłomiej Chamioło